Nosaltres

Pots compartir aquesta informació:

La nostra historia? Fa més de 26 anys un grup d'amics fascinats per la restauració i la recuperació de les antiguitats va decidir crear una associació - l'Associació d'Amics de les Antiguitats.

I per poder compartir i fer reviure coneixements i ofìcis relacionats amb aquest món, l'Associació va idear l'Escola de Restauració d'Antiguitats. Durant aquests anys més de 2500 persones han passat per l'Escola...

Hem vist de tot: taules negres transformades en blanques, calaixeres oblidades de la iaia Maria que cap cosí volia i que després d'hores de treball van desencadenar la gelosia de tota la família...Cadires trobades al carrer que van acabar a la botiga d'un antiquari, butaques fetes pols transformades en seients reials...

 

26 anys! Ja som grans! Durant tots aquest anys hem estat molt fidels a la nostra filosofia: treballar i aprendre en un taller com els d'abans, fer gaudir de la feina i de la bona companyia.


I ara, volem continuar amb noves propostes interessants

Ens adaptem als temps que canvien, als nous productes i les noves tendències...Us proposem un ventall d'activitats amb tècniques i procediments nous, divertits i pràctics.

Recuperar, Reciclar i Reutilitzar, a banda de Restaurar, són els nostre eixos d'activitats.


En voleu saber més? Consulteu la pàgina sobre els nostres cursos i tallers!