CURS DE FORMACIÓ DE RESTAURADORS DE MOBLE ANTIC

El CURS DE FORMACIÓ DE RESTAURADORS DE MOBLE ANTIC, que impartim des de fa 22 anys, integra totes les assignatures imprescindibles per al futur restaurador professional i està dissenyat especialment per les persones:

  • Amb un projecte de canvi de professió.
  • Interessades el món dels mobles antics o simplement els objectes que es podrien recuperar.
  • Que vulguin aprofundir i sistematitzar els seus coneixements sobre diferents tècniques i procediments antics de restauració.

Durada: Curs annual (3 trimestres)
Data d'inici: octubre (places limitades)
Dies: 5 dies/setmana, del dilluns al divendres
Horari: 3h /dia, del 10h al 13h
Idioma en el que s’imparteix el curs: CAT, ES

  • Més informació: info@escolaera.com
    Tél: 932104546

El creixent interès per les Antiguitats i especialment pel moble antic, així com la gradual desaparició dels tallers tradicionals on aprendre els oficis artesans relacionats amb la restauració i conservació del mobiliari, fan més necessària que mai la formació de nous restauradors.

Els qui volen especialitzar-se en la restauració pictòrica o artística, disposen de prou possibilitats formatives, tant al nostre país com a fora. No és així pels qui s'interessen per la restauració de moble antic. Cursar estudis a l'estranger és una opció que no tothom pot o vol seguir però que, fins ara, semblava l'única opció per tal de poder rebre una formació completa.

EL CURS DE FORMACIÓ DE RESTAURADORS DE MOBLE ANTIC pretén omplir aquest forat. Possibilitar un aprenentatge eminentment pràctic però amb els continguts teòrics imprescindibles per a una formació completa. Aquest és el nostre objectiu.

Formació totalment pràctica, enfocada a aplicar immediatament els nous coneixements.

 

Continguts: acabats, fusteria, pintura, tapisseria, reixeta, estils de moble...